Stua

 

Stua er et drop-in tilbud til kvinner som er eller har vært i prostitusjon. Du er hjertelig velkommen i åpningstiden uten noen avtale på forhånd.

Åpningstidene er 12.00 – 15.00 mandag, onsdag og fredag. På tirsdag og torsdag er varmestua åpen 12.00 – 20.00.

Her kan du treffe andre kvinner med noen av de samme erfaringene som deg selv. Du kan selv bestemme om du vil bruke Stua til å slappe av, lese aviser eller være sosial. Du trenger ikke å være rusfri når du kommer til Stua.

Du treffer også Pro Sentrets ansatte og frivillige arbeidere her. På Stua skal det være lett å ta tak i en av oss, dersom du trenger noen å snakke med eller trenger hjelp til noe. Alle som jobber på Pro Sentret har taushetsplikt. Hvis du ønsker det kan vi hjelpe deg med å kontakte andre hjelpetilbud, formidle kontakt med advokat eller helsepersonell og så videre.

I Stua er det pc’er og internett, det er vaskemaskin og telefon og det serveres enkel mat og drikke. Tirsdag og torsdag er det varm middag fra klokken 15.00, på fredager er det hyggelig felleslunsj fra klokken 12.00. Avhengig av tida på året arrangeres det forskjellige aktiviteter i varmestua, som for eksempel filmkveld, bingo, brukermøter og julebord eller påskeverksted. Velkommen!